• ETEN EN DRINKEN

 • DE FOODCOURT

  Onze bar en de 2 food partners zijn georganiseerd rond een intieme verwarmde ruimte op de kop van de lange hal langsheen de Locomotievenstraat. Samen met het grote bezonde terras langs het Treinpark vormt deze ruimte dé ontmoetingsplek bij uitstek van Hal 5. Hal 5 biedt ruimte aan startende horeca-zaken met een passie voor (h)eerlijk eten. We voorzien steeds een lunch- en dineraanbod. Een Napolitaanse pizza van Antico Pizza (lunch in het weekend & diner heel de week), een Palestijnse mezze van Falafel Habibi (lunch & diner) of ga achteraan in de hal een lekkere cinnamon bun halen in de biobakkerij van Korst voor bij de koffie! ... kies waar je zin in hebt, bestel je drankje via de QR code op tafel bij de bar en laat het je smaken... Take away van het eten en de dranken behoort ook tot de mogelijkheden. Tijdens lente en zomer kan je op het terras genieten van een ijsje van Carambola Gelato.

   

  Bestel en Betaal via onze QR CODE op de tafels voor de Hal 5 Bar - Antico Pizza - Habibi en wij brengen je bestelling naar je tafel!

   

  RESERVEER Tot 27 pers bij 1 van onze 2 foodpartners een plekje op onze gezellige FOODCOURT via de pop up op deze website. Indien je als één grote groep wil reserveren kan je of bij Habibi of bij Antico pizza de reservatie invullen en als jullie bij beide foodpartners gerechten willen bestellen, vermeld dit dan zeker even bij de opmerkingen.

   

  Wie graag langskomt voor een drankje is welkom op onze grote foodcourt. Hiervoor hoef je geen reservatie te maken. Op het terras kan je geen tafels reserveren, gewoon afkomen is de boodschap ;)

   

  Voor meer dan 27 pers stuur een mailtje naar onze event coördinator, Phaedra voor je reservatie via info@hal5.be

  broken image

  BAR HAL 5

  KLOPPEND HART

   

  In onze bar kun je momenteel terecht van dinsdag tot zondag. Wij selecteerden een ruim aanbod dranken met een geëngageerd verhaal, die je iedere dag doorlopend kan komen proeven.

   

  ma // gesloten

  di // 16u-23u

  woe // 12u-23u

  do // 12u-23u

  vrij // 12u-24u
  za // 12u-24u

  zo // 12u-23u

   

  BUURTBAR Iedere donderdag worden de drankjes in de Hal 5 bar aan democratische prijzen geschonken door de Hal 5 buren. Dit is de uitgelezen kans om als bewoner/organisatie zelf een avondactiviteit te plannen.

  Zelf zin om als vrijwilliger mee achter de bar te staan of iets te organiseren, stuur een mailtje naar buurtbar@hal5.be 

   

  elke donderdag // 18u-24u

  broken image

  CARAMBOLA

  STREET GELATO

   

  Veel smaken,

  vegan, sorbet,

  roomijs,

  vers!

   

  woe tem zon //15u-21u

  start seizoen 21 april 2024

  broken image

  FALAFEL HABIBI

  PALESTIJNSE KEUKEN

   

  Shadi & Ramzi serveren Falafel en andere Palestijnse specialiteiten. Ze geven daarbij een deel van hun winst aan de vzw Vrienden van de Palestijnse Circusschool die in Europa de school vertegenwoordigt en helpt.

   

  di //17u-21u30

  woe tem vr //12u14u30 & 17u-21u30

  za tem zo //12u-21u30

   

  broken image

  ANTICO PIZZA

  NAPOLITAANSE PIZZA

   

  Pizza gemaakt met passie - en dat proef je! Een traag gefermenteerd deeg, hoge kwaliteit toppings en een hout oven laten toe om echt verse en smakelijke pizza's op je bord te toveren!

   

  di tem zo* // 17u-21u30

  * Uitzonderlijk open in het weekend vanaf 12u (tijdens evenementen)

   

  broken image

  MALZ KIOSK

  CRAFT BEERS

  In de MALZ KIOSK vind je de leukste, lekkerste craftbieren en natuurlijke ciders, van dichtbij of ver af, om mee naar huis te nemen. We verkopen alles gekoeld zodat je er meteen van kan genieten. Ga op ontdekking in de frigo’s of vraag naar onze favorieten.

   

  woe - do - vrij // 16u-22u

  za //12u-22u

  zo // tijdens Camping Flamingo

   

 • background image
  background image
  background image
  background image
  background image