• ETEN EN DRINKEN

 • DE FOODCOURT

  Onze bar en de 2 food partners zijn georganiseerd rond een intieme verwarmde ruimte op de kop van de lange hal langsheen de Locomotievenstraat. Samen met het grote bezonde terras langs het Treinpark vormt deze ruimte dé ontmoetingsplek bij uitstek van Hal 5. Hal 5 biedt ruimte aan startende horeca-zaken met een passie voor (h)eerlijk eten. We voorzien steeds een lunch- en dineraanbod. Een Napolitaanse pizza van Antico Pizza (lunch in het weekend & diner heel de week), een Palestijnse mezze van Falafel Habibi (lunch & diner) of ga achteraan in de hal een lekkere kardemon bun halen in de biobakkerij van Korst voor bij de koffie! ... kies waar je zin in hebt, bestel je drankje via de QR code op tafel bij de bar en laat het je smaken... Take away van het eten en de dranken behoort ook tot de mogelijkheden. Tijdens lente en zomer kan je op het terras genieten van een ijsje van Carambola Gelato.
   
  BESTEL & BETAAL HIER of via onze QR CODE aan tafel voor de bar-pizza-falafel
  en wij brengen je bestelling naar je tafel!

  BAR HAL 5

  KLOPPEND HART
  bar.be

   

  In onze bar kun je momenteel terecht van dinsdag tot zondag. Wij selecteerden een ruim aanbod dranken met een geëngageerd verhaal, die je iedere dag doorlopend kan komen proeven.

   

  RESERVEER via bar@hal5.be

   

  di, wo, do, zo // 12u-23u

  vr - za // 12u-24u

   

  BUURTBAR
  Iedere donderdag worden de drankjes in de Hal 5 bar aan democratische prijzen geschonken door de Hal 5 buren. Dit is de uitgelezen kans om als bewoner/organisatie zelf een avondactiviteit te plannen.


  Zelf zin om als vrijwilliger mee achter de bar te staan of iets te organiseren, stuur een mailtje naar buurtbar@hal5.be 

   

  elke donderdag // 18u-23u

  ANTICO PIZZA

  NAPOLITAANSE PIZZA

   

  Pizza gemaakt met passie - en dat proef je! Een traag gefermenteerd deeg, hoge kwaliteit toppings en een hout oven laten toe om echt verse en smakelijke pizza's op je bord te toveren!

   

  RESERVEER HIER JE TAFEL

   

  di tem vrij // 17u-21u30

  za en zo //12u-21u30

   

  FALAFEL HABIBI

  PALESTIJNSE KEUKEN

   

  Shadi & Ramzi serveren Falafel en andere Palestijnse specialiteiten. Ze geven daarbij een deel van hun winst aan de vzw Vrienden van de Palestijnse Circusschool die in Europa de school vertegenwoordigt en helpt.

   

  RESERVEER via 0489/246211 (Shadi) of mail naar falafelhabibi2020@gmail.com

   

  di tem vrij* // 17u-21u30

  za en zo //12u-21u30

  * Wil je toch op een middag komen lunchen met een grote groep (+15 personen) bel ons dan op 0489/24 62 11

   

  CARAMBOLA

  STREET GELATO

   

  Veel smaken,

  vegan, sorbet,

  roomijs,

  vers!

   

  woe tem zon //15u-21u

  start seizoen 22 April 2023

Alle berichten
×