• GEMEENSCHAPSOPBOUW

   

 • Hal 5 is een hippe plek, maar ook een plek die breuklijnen doet vervagen. Waar socioculturele activiteiten en economische activiteiten samengaan. Waar achtergrond, leeftijd of inkomen niet (alles) bepalend is.

  Deze visie wordt mee uitgebouwd door de buurtwerkers van Arktos en Saamo, maar ook door alle andere partners ondersteund. 

  broken image

  SAAMO

  SAMEN UITSLUITING AANPAKKEN

  Deze sociale organisatie onder het dak van Hal 5 huist in 1 van de kantoorcontainers tegenover Korst bakkerij. Op dinsdag en donderdagvoormiddag is dit de werkplek van de opbouwwerkers van SAAMO die hun schouders zetten onder het thema 'werk'. Nieuwe strategieën om de arbeidsmarkt laagdrempeliger te maken worden uitgerold en bedacht en uitgetest.

   

  werkplek op dinsdag en donderdagvoormiddag in en rond Hal 5.
   

  BUURTBAR
  Iedere donderdag worden de drankjes in de Hal 5 bar aan democratische prijzen geschonken door de Hal 5 buren. Dit is de uitgelezen kans om als bewoner/organisatie zelf een avondactiviteit te plannen. Dit project is tot stand gekomen in samenwerking met SAAMO en wordt nu verder verzelfstandigd door de Hal 5 barwerking.


  Zelf zin om als vrijwilliger mee achter de bar te staan of iets te organiseren, stuur een mailtje naar buurtbar@hal5.be

   

  elke donderdag // 18u-23u

  broken image

  ARKTOS

  PROJECT VEERKRACHT

  Ondersteuning van moeilijk bereikbare jongeren bij hun zoektocht naar een positieve, zelfgekozen positie in de maatschappij.

   

  Permanentie op donderdag en vrijdag in en rond Hal 5.