Terug naar site

ATELIER KASTART

· gemeenschapsopbouw,events

ATELIER KASTART is een samenwerking tussen twee jonge dames, Inez Maes en Loes Hubrechts, die gepassioneerd zijn door kunst. Zij vonden de weg naar Hal 5 voor een serie losse artistieke workshops die ze bij ons zullen organiseren. Zet alvast 27 november, 12 februari en 12 maart in jullie agenda!

Bij Atelier Kastart is er plaats voor spel, verbeelding, creatie en ontplooiing. Het atelier biedt een plek waar iedereen de kunstenaar in zichzelf kan ontdekken.

Ga op ontdekking naar jouw innerlijke kunstenaar! 

I N F O

27 NOV '22 - 12 FEB '23 - 12 MRT '23

10.00u - 13.00u

Vanaf 6 jaar 

25 euro/workshop

3 ARTISTIEKE WORKSHOPS

1/ Kunstwerk pimpen met poscastiften

27 NOV '22 Een workshop waarin je een oud meesterwerk omtovert tot een nieuw, fantasierijk kunstwerk. Voor je het weet staat de waterdraak mee te grazen in de wei. Je gaat aan de slag met acrylstiften en ecolinepennen, en pimpt zo het schilderij. 

broken image

2/ Weven met wol & natuurelementen

- Takken, wol en natuurelementen vormen de basis van je felgekleurde kunstwerk. In Mexico wordt een 'Ojo de Dios' gebruikt om je te beschermen tegen slechte dromen. Het maakt je helemaal zen!

broken image

3/ Vlinders in mixed media

12 MRT '23 Deze laatste workshop vieren we de kleurrijke insectenwereld. Deze kleine beestjes, ontworpen met o.a. papier en zachte pastel, zijn kunstwerken op zich en verdienen daarom een eerbetoon in een stolp.

broken image

 

 

broken image