Terug naar site

MORNING MOVE

· gemeenschapsopbouw,beweging

Vanaf mei 2022 kon je elke zondag ochtend van een gratis yoga sessie genieten of je uitleven tijdens een Boot(y)camp in het Treinpark/Blauwputplein vlak aan Hal 5. Vanaf eind Juli 2022 werd er ook ouder-kind yoga gegeven.

Met een aantal projecten rond de pijler ‘gemeenschapsopbouw’ binnen Hal 5 willen we een baken van positiviteit, activiteit en verbinding in Kessel-Lo verder ontwikkelen, een plek waar iedereen zich welkom voelt. We werken daarvoor vanuit de algemene coördinatie nauw samen met onze sociale partners.

Voor deze sessies liep de uitrol echt van onderuit. Zo konden we rekenen op een aantal heel sterke ondernemende vrouwen die al jaren gepassioneerd met yoga of beweging bezig zijn. Ze vonden het allen zeer belangrijk om de sessies en het aanbod laagdrempelig te houden en zetten sterk in op verbinding met de buurt en hun publiek.

Met dank aan Leen Tyrions, Hanna Liu, Sofie Hupko, Nele Declercq en Ellen Van Reempts.

De sessies zijn nu afgrond, omdat we de winter ingaan en het weer kouder wordt in en rond Hal 5, maar graag ontmoeten we elkaar opnieuw in het voorjaar 2023.

Deze sessies konden we gratis en gratis aanbeiden voor iedereeen door de ondesteuning van Cera.

Cera gelooft in de kracht van samenwerking. Dat is onze motor, middel en doel. Samen met hun 400.000 vennoten en honderden partnerorganisaties zetten ze de kracht van hun grote ledenaantal en engagement in om een samenleving te creëren met oog voor welvaart én welzijn, nu en later. Hun maatschappelijke werking inspireert, motiveert en activeert vennoten, partners en de brede bevolking. Want samen realiseren we waar we alleen te klein voor zijn.

broken image

Beeld: Diederik Craps