Terug naar site

VINTAGE KILO SALE

· events

Voor de eerste keer komt Throwback Classics Vintage vanuit Nederland naar België. Ze strijken neer in Hal 5 met hun vintage kilo sale in alle soorten, stijlen en maten. Kom op 4 en 5 JUNI langs en shop je nieuwe vintage classics nu per kilo!

THROWBACK CLASSICS

Sinds hun eerste vintage kilo sale is hun aanbod meegegroeid met de vraag. Nog meer kwaliteit, nog meer merken. Met een complete collectie van meer dan 3.500 kg vintage kleding in alle soorten, stijlen en maten hebben ze voor alle vintagelovers wat wils. Er worden twee prijscategorieen aangeboden; €25,- per kg // €30,- per kg. Wat krijg je hiervoor terug? De beste kwaliteit vintage die zij kunnen vinden, denk aan flannel blousen, leren jassen, t-shirts, sweatshirts, trackjackets, denim en nog veel meer. En dat in de beste merken van o.a. Nike, Tommy Hilfiger, Fila, Ralph Lauren, Helly Hansen, Official Sports Merchandise en nog veel meer.

TIJDSLOTEN

Om te zorgen dat iedereen het hele weekend comfortabel kan shoppen werken ze met tijdsloten. Zorg dus dat je snel kaarten reserveert in jouw tijdslot want er zijn maar een beperkt aantal kaarten per uur beschikbaar. Kun je niet tijdens de eerste tijdsloten komen? Maak je geen zorgen! Zij nemen meer dan genoeg kleding mee om tot het laatste tijdslot op zondag kleding bij te hangen. Dat betekent ieder tijdslot nieuwe vintage parels om uit te kiezen. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar voor slechts €3 per stuk.

 

IEDER WEEKEND KANS OP GRATIS SHOPPEN

Ieder weekend van onze vintage kilo sale loten ze één persoon uit die zijn aankoopbedrag terug wint! Ieder weekend is er een geluksvogel die wilekeurig wordt uitgekozen. Of je nu €10,- uitgeeft of €200,-, iedereen maakt evenveel kans. Zorg dat je ons volgt op IG en vraag tijdens het afrekenen wat je moet doen om kans te maken.

Voor alle updates aangaande de vintage kilo sale volg ons op IG @throwbackclassics.vintage en houdt hun stories goed in de gaten.

Beeld: Throwback Classics Vintage