Terug naar site

VAN ALLE MARKTEN THUIS!

 

· events,duurzaam ondernemen

Markten zijn helemaal hip en de moeite waard deze tijden. Ook Hal 5 is mee en biedt een thuis aan verschillende standhouders. In deze blog schijnen we een spotlight op hen!

Boetiek Sympathiek

Een tweedehands klerenverkoop ten voordele van en uitgebaat door de patiënten van het pyschiatrisch centrum Kortenberg. Voor elk kledingstuk betaal je €3, met een Solikoopkaart betaal je €1 per kledingstuk. Spring zeker eens binnen elke 1e zondag van de maand in onze event hal tussen 13u en 17u.

Camping Flamingo

De huismarkt van Hal 5 die elke 2e zondag van de maand plaatsvindt. Hier vind je elke maand nieuwe standhouders met speciale cadeautjes voor jezelf of voor de mensen die je graag ziet. Iedereen welkom tussen 12u en 18u in onze event hal.

 

Wereldfeesten

Kom op 13 mei aan het Blauwputplein kennismaken met de vele organisaties die zich – in en vanuit Leuven – dagelijks inzetten voor meer solidariteit en rechtvaardigheid wereldwijd. Leef je uit in de animatie en workshops, beleef mee liveoptredens en voorstellingen, kom smullen van een budgetvriendelijke en volledig vegetarische keuken, drink (h)eerlijke drankjes… Én zorg tegelijk mee voor een betere wereld via kleine of grotere engagementen. Want mondiale impact, dáár doen we het tenslotte voor! Dit alles kan vanaf 12u30 tot 23u.

Tweedehandsbeurs Gezinsbond

21 mei in de event hal worden er kinderspullen verkocht die in goede staat zijn, maar die niet meer gebruikt worden door de huidige eigenaar. Met deze tweedehandsbeurzen wil de Gezinsbond jonge gezinnen helpen om tegen een zacht prijsje een uitzet samen te stellen. Iedereen welkom om te komen snuisteren tussen 12u en 18u.

My greens

26, 27 en 28 mei verandert onze event hal in een groene oase. Zeker de moeite waard want planten zijn de nieuwe handtassen, je kan er nooit genoeg hebben. Vrijdag is iedereen welkom tussen 13u en 20u, zaterdag en zondag tussen 9u en 19u.

Hopelijk zien we jullie op één van deze toppers!

Vele Hal 5-groeten