Terug naar site

PROEVERIJ #opdebuurderij

· events,voeding

Op dinsdag 17 Mei tijdens de week van de korte keten kan je met zijn allen komen proeven #opdebuurderij. De producenten van de Buurderij in Hal 5 laten je graag genieten van het aanbod. Het beloofd weer een gezellige bijeenkomst te worden. 

Via je aankopen op de buurderij bouw je mee aan een eerlijk voedselsysteem. Boeren & Buren bieden een concreet antwoord op de uitdagingen om beter en fair eten toegankelijker te maken. Samen met het netwerk willen ze een versnelling hoger schakelen naar een andere manier van consumeren en produceren, weg van een landbouwsysteem dat helemaal doorgedraaid is.

Ze zetten samen de krijtlijnen uit voor het voedselsysteem van morgen. Bianca en haar man en zoontje zijn als sociale ondernemers de lokale motoren van het Buurderij netwerk in Kessel-Lo. De Buren, die kunnen drie maal per dag stemmen voor goed en fair eten: elke bewuste maaltijd is een stap in de goede richting. Met #vorkenaandemacht grijpen we de macht met onze vorken. Een kleine hap voor de mens, een grote stap voor de mensheid. Eet goed, doe goed!

Doe je mee? Bestel dan HIER via de website van Boeren & Buren!

Beeld: Diederik Craps