Terug naar site

HALLO BUREN !

· events,gemeenschapsopbouw

Werk je in onze buurt met kinderen, jongeren, volwassenen, kansengroepen,... Ben je verbonden aan een sociaal culturele organisatie? Of ken je iemand die in die sector werkt en die je zou kunnen informeren over Hal 5?

Lees dan even verder!

We willen graag via deze weg een aantal van onze activiteiten onder de aandacht brengen. Want wij willen ons breed buurtnetwerk verder uitbouwen en hebben een aanbod - georganiseerd door interne en externe partners - binnen Hal 5 dat interessant kan zijn voor de mensen die jij dagelijks bereikt. Echter is het een uitdaging om deze activiteiten de bekendheid te geven en ermee ver buiten onze eigen omliggende straten te reiken. Vandaar deze oproep want we zijn overtuigd van mond op mond informatie.

De betreffende activiteiten kan je terugvinden op de kalender op onze website, meer specifiek de laagdrempelige  ACTIVITEITEN 2022 HAL 5 

Indien er interesse is, mag je deze activiteiten altijd delen. We ontmoeten onze buren graag en zijn er van overtuigd dat er een aantal heel gerichte activiteiten zijn die een meerwaarde / aanvulling kunnen zijn je eigen werking.

Je kan altijd contact opnemen met onze project coördinator Hanne Vanhaverbeke via hanne@hal5.be voor een verder woordje uitleg. Dit op afspraak, met het accent op de solidaire buurtwinkel, de geefkast/geeffrigo en jullie passeren samen zeker eens langs de bar en de eventhal waar er op donderdag aan verminderd tarief een drankje kan genuttigd worden of waar de gratis buurt activiteiten doorgaan. Contacteer haar gerust als je eens wil langskomen!

We horen het ook graag als we kunnen samenwerken of wij noden kunnen invullen vanuit onze locatie , vanuit ons klein kernteam of ons breed partnerschap.

Altijd welkom in Hal 5!

programma:

Schrijf je zeker in op onze nieuwsbrief via www.hal5.be op onze homepage voor alle laatste info!

Beeld: Diederik Craps