Terug naar site

HAL5 ZINGT!

· gemeenschapsopbouw,events

Zing jij al eens luidkeels onder de douche?

Wie eerder al eens de stembanden losgooide in onze Hal, is het wellicht roerend met ons eens: Samen zingen is fantastisch! Wij organiseren dan ook in 2023 opnieuw elke 1ste donderdag van de maand deze laagdrempelige zangmomenten vanuit vzw Hal 5.

We doen dit samen! Ben je er graag (terug) bij?

Ondertussen zijn we een jaar bezig met Hal 5 zingt, oa. met middelen van 'Kom op voor je wijk' en Cera. Het is en blijft een vruchtbaar en hartverwarmende verhaal, een verbindende activiteit waar een heel divers publiek op afkomt, oa. ook door een samenwerking met SAAMO, HONK vzw en contacten met Refu Interim, maar ook heel spontaan, door de kracht en vooral de simpelheid van het concept: kom binnen, neem een boekje en zing mee. Je hoeft het niet te kunnen.

Wie trekt de boel op gang?

Hannelore Depypere, een geëngageerde buurvrouw met een fijne stem, is uw zangmotivator vooraan. Arianne Musschoot, onze eigenste muzikale event coödinator kruipt voor de gelegenheid achter de piano. Maar ook gelegenheidsmuzikanten en de jongeren van HONK hebben hun weg naar ons podium gevonden en zingen al eens graag liedjes uit hun repertoire begleid door David Roussel een vertrouwd gezicht binnen HONK.

Wat kost dat?

Ilse Van Doninck, een geëngageerde buurvrouw met een warm hart voor dit project, gaat rond met de hoed. Je geeft wat je kunt missen en graag wil bijdragen. Ilse is meter van het project en zet mee haar schouders en helpende handen onder dit project. Trek je zelf graag mee dit project? Laat het ons weten via hanne@hal5.be

 

En voor nu - laat van jullie horen, zouden we zeggen! :)
We geven er donderdag 2/3/2023 weer een lap op, tot dan?

 

Praktisch

- Vrije bijdrage.

- Iedereen mag meedoen.

- je krijgt een zangboekje.

- Niet inschrijven, gewoon afkomen!

- Passeer zeker eens langs de BUURTBAR (elke donderdag van 18-23u) waar de buren voor de gelegenheid achter onze tap staan, zodat we de drankjes goedkoper kunnen aanbieden en de drempel naar onze bar verlaagd wordt voor iedereen!  

 

Beeld: Elise Kiesekoms