Terug naar site

VACATURE EVENT COÖRDINATOR 50% (afgelopen)

· events

Hal 5 is op zoek naar een event coördinator. (vacature ingevuld)

deeltijds contract 50% - onbepaalde duur - start 1 September ‘23

De Event Coördinator is hét aanspreekpunt van Hal 5 rond alles wat te maken heeft met evenementen die intern door vzw Hal 5 worden georganiseerd, als voor evenementen die door externe partners bij ons in de Hal worden georganiseerd. Zowel interne als externe partners maak je wegwijs binnen de huidige structuur van deze unieke stedelijke broedplaats in Kessel-Lo als het aankomt op het gebruik van onze ruimtes. Als nieuwe medewerker in het driekoppig team beziel je het project en volg je de samenwerkingen die reeds zijn opgezet verder op.

Je bouwt het eventteam verder uit en faciliteert de optimale werking ervan. Je bent verantwoordelijk voor het contact met de aanvragers, drank en catering bestellingen en financiën (offertes en facturatie) van de evenementen. Je bewaakt hierbij het zakelijk overzicht. Dit laatste is geen hogere wiskunde maar vergt wel interesse voor het cijfermatige, organistorisch vermogen en nauwgezetheid.

Naast de coördinatietaken ben je geregeld zelf in de Hal om mee de uitstraling te verzorgen en de vinger aan de pols te houden. Je schept plezier in het ontvangen van klanten en de eventmedewerkers hierin wegwijs te maken. Je werkt actief aan het verder uitdenken van een strategie en praktische aanpak om de event werking binnen Hal 5 verder te professionaliseren. Je werkt graag in team, bent communicatief en zet samenwerkingen op met interne en externe partners. Je onderhoudt een goede relatie met de buurt. Je beschikt over de flexibiliteit om in het weekend te werken.

Hal 5 is een zelfsturende organisatie. Je krijgt verantwoordelijkheid en geniet een aantrekkelijke vrijheid en flexibiliteit om binnen het vooropgestelde kader de rol in te vullen. In je job werk je nauw samen met de Algemene - en de Bar coördinator van Hal 5. Jullie zijn een team met 3 en zorgen voor de optimalisatie van de dagelijkse werking binnen Hal 5 en jullie koppelen maandelijks terug naar de kerngroep van vzw Hal 5. Jullie bekijken samen of alles in goede banen loopt en de kerngroep houdt samen met jullie de vinger aan de pols.

Je wordt in je job als Event Coördinator ondersteund door deze kerngroep en de vele partners van Hal 5. De Algemeen Coördinator maakt je de eerste weken wegwijs in de Hal en de job en is altijd je eerste aanspreekpunt.

Wij bieden jou: een half-time positie als Event Coördinator van vzw Hal 5, een vast contract met correcte verloning en een creatieve en bruisende werkomgeving waar je als pionier mee vormgeeft aan dit nieuwstedelijk experiment. Starten kan vanaf 1 september, wij vragen een minimum engagement van 1 jaar, maar het liefst doe je natuurlijk met ons de volledige rit uit!undefined

// Interesse? Stuur dan snel jouw CV en motivatiebrief naar info@hal5.be !

// Meer info over Hal 5 te vinden www.hal5.be of via instagram hal5.leuven

 

Foto: Harald Six Photography