Terug naar site

VACATURE BAR MEDEWERKER 24/week (afgelopen)

· eten en drinken

Deze vacature is intussen ingevuld.

Ben je vriendelijk en sociaal? Organisatorisch aangelegd? Heb je horeca-ervaring? Kan je mensen aansturen? Beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Vind je Hal 5 fantastisch? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

... lees dan maar verder of de job van bar medewerker binnen Hal 5 op jouw lijf geschreven is!

De bar vormt het kloppend hart van Hal 5 en vormt voor de vele bezoekers het visitekaartje van deze unieke stedelijke broedplaats in Kessel-Lo. Als bar medewerker sta je naast Aagje - onze bar coördinator - en leid je de barwerking mee in goede banen. Het barteam is opgebouwd (naast de coördinator uit flexis, studenten en 1 andere vaste barmedewerker) en breidt je telkens uit naar gelang het seizoen.

Jij stuurt mee de optimale dagelijkse werking die Aagje heeft uitgezet. Je helpt bij de planning en houdt mee de bestellingeni n het oog. Een organisatorisch vermogen en nauwgezetheid is hier een meerwaarde. Je staat zelf al je uren achter de bar en bent een groot deel van de tijd het aanspreekpunt voor interne en externe partners en klanten van Hal 5.

Je houdt de vinger aan de pols bij de collega's die werkzaam zijn in je team. Je schept plezier in het serveren van een lekkere cappuccino aan de klanten en de rest van eht team hiering wegwijs te maken. Je beschikt over de flexibiliteit om in het weekend te werken.

Hal 5 is een zelfsturende organisatie. Je krijgt verantwoordelijkheid en geniet een aantrekkelijke vrijheid en flexibiliteit om binnen het vooropgestelde kader de rol in te vullen. In je job werk je nauw samen met de coördinatoren van Hal 5 (Hanne, Algemene coördinator - Mieke Event coördinatior en natuurijk Aagje, Bar coördinator). Je wordt ten allen tijde door hen ondersteund.

Wij bieden jou: een contract van 24u als bar medewerker van vzw Hal 5, een vast contract met correcte verloning en een creatieve en bruisende werkomgeving waar je als pionier mee vormgeeft aan dit nieuwstedelijk experiment. Starten kan onmiddellijk, wij vragen een minimum engagement van 1 jaar, maar het liefst doe je natuurlijk met ons de volledige rit uit!

// Interesse? Stuur dan snel jouw CV en motivatiebrief naar bar@hal5.be !

// Meer info over Hal 5 te vinden www.hal5.be of via instagram hal5.leuven

Beeld: Diederik Craps