Terug naar site

VACATURE BAR COÖRDINATOR

· eten en drinken

Ben je vriendelijk en sociaal? Organisatorisch aangelegd? Heb je horeca-ervaring? Kan je mensen aansturen? Beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Vind je Hal 5 fantastisch? En ben je op zoek naar een nieuwe full-time uitdaging?

... lees dan maar verder of de job van barcoördinator binnen Hal 5 op jouw lijf geschreven is!

De bar vormt het kloppend hart van Hal 5 en vormt voor de vele bezoekers het visitekaartje van deze unieke stedelijke broedplaats in Kessel-Lo. Als barcoördinator beziel je de bar en leid je de barwerking in goede banen. Je bouwt het barteam verder uit en faciliteert de optimale dagelijkse werking ervan. Je bent verantwoordelijk voor de planning, bestellingen en financiën van de bar. Je bewaakt hierbij het zakelijk overzicht. Dit laatste is geen hogere wiskunde maar vergt wel interesse voor het cijfermatige, organistorisch vermogen en nauwgezetheid.

Naast de coördinatietaken sta je geregeld zelf achter de bar om mee de uitstraling te verzorgen en de vinger aan de pols te houden. Je schept plezier in het serveren van een lekkere cappuccino aan de klanten en de barmedewerkers hierin wegwijs te maken. Je werkt actief mee aan de kaart en bedenkt samen met de foodpartners initiatieven om de beleving te versterken. Je werkt graag in team, bent communicatief en zet samenwerkingen op met interne en externe partners. Je onderhoudt een goede relatie met de buurt. Je beschikt over de flexibiliteit om in het weekend te werken.

Hal 5 is een zelfsturende organisatie. Je krijgt verantwoordelijkheid en geniet een aantrekkelijke vrijheid en flexibiliteit om binnen het vooropgestelde kader de rol in te vullen. In je job werk je nauw samen met de coördinator van Hal 5, de hoofdbarman/vrouw en de barmedewerkers, en koppel je regelmatig terug met de kerngroep van vzw Hal 5. Je wordt in je job als barcoörordinator ondersteund door deze kerngroep en de vele partners van Hal 5.

Wij bieden jou: een full-time positie als barcoördinator van vzw Hal 5, een vast contract met correcte verloning en een creatieve en bruisende werkomgeving waar je als pionier mee vormgeeft aan dit nieuwstedelijk experiment. Starten kan onmiddellijk, wij vragen een minimum engagement van 1 jaar, maar het liefst doe je natuurlijk met ons de volledige rit uit!

// Interesse? Stuur dan snel jouw CV en motivatiebrief naar info@hal5.be !

// Meer info over Hal 5 te vinden www.hal5.be of via instagram hal5.leuven

Beeld: Diederik Craps