Terug naar site

Solidaire Show 28 mei '24

Op 28 mei vindt de Solidaire Show plaats, een bijzondere avond die je niet wil missen. Het is een avond gevuld met inspiratie, muziek en dialoog, waar we mensen samenbrengen om te vieren wat ons verbindt: solidariteit.

Wil jij weten wie gewonnen heeft voor VOL Solidariteit? Kom dan zeker naar een bijzondere avond die je niet wil missen: de Solidaire Show. De winnaars van de avond worden gekozen door jou en een deskundige jury. De jury kiest per categorie telkens een winnaar, telkens uit de vijf initiatieven met de meeste stemmen.

"Taal is mijn ware liefde, in elke vorm en op elk platform" - presentator Raf Njotea

De show wordt aan elkaar gepraat door Raf Njotea, een gepassioneerde taalkunstenaar met een bijzondere achtergrond. Geboren in 1986 met een Vlaamse moeder en een Nigeriaanse vader, groeide Raf op in de Kempen. Aanvankelijk droomde hij ervan bakker te worden, maar zijn passie voor taal won. Na zijn studie Taal- en Letterkunde aan de KULeuven, liep Raf stage bij het Europees Parlement en werkte bij Journalismfund.eu. In 2016 sloot hij zich aan bij het VAF-scenarioatelier en de writersroom van Familie.

WAT KAN JE VERWACHTEN?
19u: Inleiding
19u10: Eerste ronde prijsuitreiking
19u25: Een boeiend debat over positieve beeldvorming en het ontkrachten van migratiemythes
19u55: Tweede ronde prijsuitreiking
20u10: Een muzikaal intermezzo met betoverende Perzische muziek
20u40: Laatste ronde prijsuitreiking
21u: Einde
WAAROM JE DIT NIET WIL MISSEN
Ben je klaar om geïnspireerd te raken? Vul dan snel het formulier in en zorg dat je erbij bent. Samen maken we het verschil.

PRAKTISCH
Waar: HAL 5: Diestsesteenweg 104, 3010 Leuven
Wanneer: Dinsdag 28 mei 19u