Terug naar site

PLANTEN & ZADENMARKT

· events,duurzaam ondernemen,voeding

NIEUW in Hal 5!

We organiseren vanuit de coördinatie van Hal 5 ism Geert Groffen en onze partners met de groenste vingers: Velt en Fleur Locale een heuse planten & zaden markt. Het is de perfecte gelegenheid om kwalitatief zaai- en plantgoed in te slaan, maar ook een toffe uitstap voor het hele gezin! 

Naast de markt met gepassioneerde kwekers, telers en particuliere verkopers van plant- en zaaigoed zullen er ook rondleidingen doorgaan op het bloemenplukveld van Fleur Locale en in de leerpluktuin van Velt langs Hal 5. Deze partners vertellen graag letterlijk in geuren en kleuren over hun liefde voor de natuur.

Je kan ook samen op ontdekking door Kessel-Lo met Geert van Damme op zoek naar lekkere eetbare planten, met oog voor het moois en een oor voor leuke weetjes.

De inkom is volledig gratis en vrij toegankelijk voor al wie groene of lichtgroene vingers heeft. Wil je als kweker, teler of verkoper nog een standplaats versieren op onze plantenmarkt, er zijn nog enkele plaatsen vrij. Je kan hiervoor mailen naar groffen.geert@gmail.com.

T O T D A N !

In dé creatieve broedplaats voor maatschappelijk experiment, 

HAL 5 ism Geert Groffen

Beeld: Hanne Vanhaverbeke