Terug naar site

LIEFDEVOLLE LIJVEN EXPO

· events,duurzaam ondernemen

📆 Dinsdag 5 tem zaterdag 30 september 12u en 23u

Vanuit Dito vzw, een vereniging van en voor personen met een handicap of chronische ziekte, stellen we jullie graag de volgende fototentoonstelling voor: Liefdevolle lijven. We werkten hiervoor samen met niemand minder dan Morgane Gielen, de oprichtster van No Babes en bekend van Iedereen Beroemd.

Met Liefdevolle lijven krijg je als toeschouwer het voorrecht om een blik te werpen op het intieme leven van twintig liefdevolle mensen. Sommige hebben een beperking, andere niet. Sommige zijn vaste partners, andere dan weer niet. Alleszins is elk individu intiem met zijn, haar, of hun partner, elk op een eigen manier.

Waarom deze tentoonstelling? Omdat seksualiteitsbeleving een recht is van iedereen, of je nu een beperking of ziekte hebt of niet. Seksualiteit bij mensen met een beperking wordt doorgaans ontkend. We praten er niet over. We doen alsof het niet bestaat. Nochtans is het verlangen naar seks en intimiteit normaal. De mens is een seksueel wezen.

Met deze fototentoonstelling willen we dit in de verf zetten. Vooroordelen wegwerken. Een positief verhaal brengen over seksualiteitsbeleving bij mensen met en zonder handicap of ziekte. We zijn ervan overtuigd dat deze oprechte openheid over seksualiteit tot ontroering en (h)erkenning kan leiden.

Praktisch:

- Een reizende expositie doorheen Vlaanderen die start op 5 september en loopt tot 30 september te Hal 5, Leuven.

- De werken bevinden zich vlakbij Bar Hal 5, binnen in het complex. You will not miss it!

- Openingsuren: Dinsdag t.e.m zondag tussen 12u en 23u

- Toegankelijkheidinformatie: Rolstoeltoegankelijke locatie, audio descriptie voor de foto’s en video’s met ondertiteling. Via een QR code die je kan scannen ter plekke met je smartphone, kom je op een pagina terecht met alle foto's, video's en uitleg.

💸GRATIS

Georganiseerd door Dito vzw ism No Babes

 

broken image
broken image