Terug naar site

KESSEL-LO KLEURT BUITEN DE LIJNTJES!

· events

Op 2 juli kleurt Kessel-Lo buiten de lijntjes!

Kom tussen 12u-20u aan de bar van Hal 5 een kleurtje halen en doe meer aan deze unieke aftrap van de zomer en breng samen meer kleur in de straat! Want kleurrijk, zonnig en warm, dat is de zomer toch ook, vind je niet?

Alle kinderen die op 2 juli bij één van de deelnemende handelaars langs gaan krijgen een gratis 3-in1 potlood dat op alle ondergronden werkt! Op kleding, muren maar ook op de ramen.

De bedoeling is dan ook dat deze jonge kunstenaars de ramen mogen decoreren naar eigen goeddunken. Een groots kunstwerk of een kleine tekening, alles is welkom!

Het potlood krijgen ze mee naar huis als een leuk aandenken en wie weet kunnen ze er thuis nog wat mee verder kleuren. Hadden we al gezegd dat ze ook op muren werken? (Geen zorgen, het is prima afwasbaar)

Ga op 2 juli dus langs bij jullie favoriete lokale handelaar en maak daarna gerust de wandeling doorheen Kessel-Lo om te zien wat andere kunstenaars ervan gemaakt hebben!

Deelnemende handelaars: Apotheek Monnissen, Foto Benny Winckelmans, Moedertje Natuur, Demo-Spel Kessel-Lo, HAL 5, Tante Maris, Château Bag in Box, Pizzeria Antico, Falafel Habibi, Bar Hal 5, Heem, Pauwels Orthopedie