Terug naar site

HAL5 ZINGT!

Zing jij al eens luidkeels onder de douche?

Wie eerder al eens de stembanden losgooide in onze Hal, is het wellicht roerend met ons eens: Samen zingen is fantastisch! Wij organiseren dan ook in 2024 opnieuw een aantal edities vanuit vzw Hal 5.

We doen dit samen!

Ondertussen zijn we sinds januari 2022 bezig met Hal 5 zingt, oa. met middelen van 'Kom op voor je wijk' en Cera. Het is en blijft een vruchtbaar en hartverwarmende verhaal, een verbindende activiteit waar een heel divers publiek op afkomt, oa. ook door een samenwerking met SAAMO in het verleden, de occasionele sfeermakers van HONK vzw en de helpende handen van Refu Interim... Maar ook heel spontaan, door de kracht en vooral de simpelheid van het concept: kom binnen, neem een boekje en zing mee. Je hoeft het niet te kunnen.

Wie trekt de boel op gang?

De voorbije jaren trokken Hannelore Depypere, een geëngageerde buurvrouw met een fijne stem, als zangmotivator vooraan de boel op gang. Arianne Musschoot, onze eigenste muzikale (ex) event coödinator kroop voor de gelegenheid achter de piano. Nu neemt David Roussel sinds enige tijd, zanger/muzikant bij Sagiba , de touwtjes in handen vooraan, samen met zijn band.

Wat kost dat?

Ilse Van Doninck en Pieter Rombouts, onze geëngageerde buren met een warm hart voor dit project, gaan rond met de hoed. Je geeft wat je kunt missen en graag wil bijdragen.

Voor dit jaar krijgen we voor 2 edities de steun van MIJNLEUVEN als we nog meer jongeren op en rond het podium krijgen :)

Wil jij graag meewerken aan dit project?

Wil je net zoals Ilse en Pieter mee de schouders zetten onder dit project (boekjes uitdelen, het concept bekend maken bij de Leuvenaars, de vrije bijdrage ophalen, podium mee klaarzetten...)? Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar gelegenheidsmuzikanten/zangers die hun weg naar ons podium zouden vinden. Of ben je een jongerengroep (scouts, vriendengroep...) die wel eens de touwtjes in handen willen nemen?

Laat het ons weten via hanne@hal5.be of kom gewoon eens langs op een zangmoment!

 

En voor nu - laat van jullie horen, zouden we zeggen! :)
Volgende edities:

donderdag 04/04/2024

donderdag 02/05/2024

donderdag 06/06/2024

donderdag 05/09/2024

donderdag 03/10/2024

 

Dan geven we er weer een lap op, tot dan?

 

Praktisch

- Vrije bijdrage.

- Iedereen mag meedoen.

- je krijgt een zangboekje.

- Niet inschrijven, gewoon afkomen!

- Passeer zeker eens langs de BUURTBAR (elke donderdag van 18-23u) waar de buren voor de gelegenheid achter onze tap staan, zodat we de drankjes goedkoper kunnen aanbieden en de drempel naar onze bar verlaagd wordt voor iedereen!  

 

Beeld: Elise Kiesekoms