Terug naar site

HAL5 ZINGT!

· events,gemeenschapsopbouw

Wie eerder al eens de stembanden losgooide in onze Hal, is het wellicht roerend met ons eens: Samen zingen is fantastisch! Wij organiseren dan ook opnieuw elke 1ste donderdag van de maand deze laagdrempelige zangmomenten vanuit vzw Hal 5, in samenwerking met Saamo - de samenlevingsorganisatie en tevens partner binnen Hal 5.

Hannelore Depypere, een geëngageerde buurvrouw met een fijne stem, is uw zangmotivator vooraan. Arianne Musschoot, onze eigenste muzikale event coödinator kruipt voor de gelegenheid achter de piano. En zonder u, beste bezoeker/buur, kan er uiteraard niet gezongen worden! !

We willen bij deze ook een speciale shout out doen naar @allezchantez de externe partnerorganisatie die ons inspireerde voor dit concept en vanaf 2019 tal van samenzang momenten begeleidde hier in onze grote hal. Zonder hen waren we nooit gekomen waar we nu staan. Allemaal samen met de borst vooruit om ongedwongen, samen te zingen. DANKUWEL !

 

Tot donderdag 3/3/2022 voor de eerste zangsessie! 

Praktisch

- CST scan verplicht aan de ingang.

- Vrije bijdrage.

- Iedereen mag meedoen.

- je krijgt een zangboekje.

- Niet inschrijven, gewoon afkomen!

- Passeer zeker eens langs de BUURTBAR (elke donderdag van 18-23u) waar de buren voor de gelegenheid achter onze tap staan, zodat we de drankjes goedkopre kunnen aanbieden en de drempel naar onze bar verlaagd wordt voor iedereen!  

Beeld: Elise Kiesekoms