Terug naar site

HAL 5 ZOEKT NIEUWE PARTNER!

zit ondernemen in je bloed? 

droom je van een eigen (keuken)ruimte?

zin om je eigen plekje uit te baten?

zoek je een plek om je wilde ondernemersplannen in praktijk om te zetten?

en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Dan is deze oproep misschien wel iets voor jou, want HAL 5 is op zoek naar een nieuwe partner!

Hal 5 in Kessel-lo is een nieuwstedelijk experiment met partnerschappen die werken rond thema’s zoals voeding, beweging en gemeenschapsopbouw. We trekken organisaties, ondernemers, zelfstandigen... aan die duurzaam willen ondernemen in samenwerking met elkaar.undefined

Content catering keuken verhuist deze zomer een straat verder naar het huidige pand van The foodhub achter het station en zal onder dat grote dak ook de catering keuken implementeren in hun nieuwe concept. Dat wil zeggen dat de ruimte waar hun catering keuken nu gevestigd was, vrijkomt in Hal 5.

Hal 5 is daarom op zoek naar waardige vervanger, een nieuwe partner die vanaf September net zo goed past binnen ons verhaal. Het gaat om de container rechts van de sanitaire blok. Vermits deze ruimte FAVV goedgekeurd is en beschikt over electriciteit, water en gasaansluiting leent de ruimte zich bij uitstek voor productie van voeding. Non-food initiatieven of concepten zijn echter ook meer dan welkom!

Naast de eigen private container die gehuurd wordt, beschikt de hal over een aantrekkelijk aanbod aan gemeenschappelijke publieke ruimte en voorzieningen. En natuurlijk een beleving die je concept alleen maar ten goede kunnen komen.

Wil je net als Nirvana Kitchen in de tijd een vliegende start nemen of zoek je tijdelijk onderdak zoals Radio Scorpio tijdens de vebouwing of voel je dat je concept gewoon een match made in heaven is zoals de Contente bende die bij ons vertoefden... dan is deze kans misschien iets voor jou.

Bekijk zeker het aanbod van ruimte en de huurprijs hieronder via 'meer info'.

// Interesse in een plaatsbezoek? 

Mail naar hanne@hal5.be 


Beeld: Diederik Craps