Terug naar site

CONTENT KEUKEN BLIJFT IN HAL 5!

· voeding

Nog geen week geleden deden we de oproep voor een nieuwe (food)partner, gepaard met het jammere nieuws dat er een container vrijkwam door het vertrek van onze Content Catering partner. Die verhuizen met hun werking naar de locatie van de Foodhub. Het initiële idee was om zowel, winkel (die nu gelegen is in de Tiensestraat) als (catering) keuken naar daar te verplaatsen.

Daar besloten ze nu anders over en vandaar ook het goede nieuws dat we onze fantastische (catering) partner in Hal 5 behouden. Ze besloten dat de catering keuken in Hal 5 op de meest geschikte locatie zit voor hen*. En daar zijn wij meer dan blij om. Content bezorgde ons het voorbije jaar veel lekkers tijdens hun befaamde brunches. Maar ook verzorgde ze de cateirng van private feesten, persmomenten, recepties... die werden georganiseerd in Hal 5.

Ook benieuwd naar onze catering opties voor je eigen event in Hal 5? Check dan zeker onze website want naast Content kan je natuurlijk genieten van de heerlijkse tapas schotel van Falafel Habibi, Antico pizza's of lekkers van bij Korst bakkerij!

* Ter info. Op de nieuwe locatie van Content komt een nieuwe keuken voor het lekkers dat ze daar gaan serveren.


Beeld: Kirstel van Loock