Terug naar site

BOETIEK SYMPATHIEK

· gemeenschapsopbouw,events

NIEUW in Hal 5!  Boetiek Sympathiek is een maandelijkse boetiek met tweedehandskledij. Het project is 18 jaar geleden ontstaan in het Herstelhuis van het UPC Leuven en verhuist nu naar Hal 5. Door plaatsgebrek en het idee om buiten de muren van het Herstelhuis een activiteit op te zetten bleek Hal 5 de ideale uitvalbasis voor dit concept!In de eerste plaats was het een boetiek voor de mensen van het Herstelhuis die kledij aan een laag tarief konden aankopen. Maar nu wordt het mooie aanbod ook opengesteld voor iedereen die graag duurzaam kleding koopt. De boetiek wordt volledig gerund door vrijwilligers en bezoekers van het Herstelhuis en de inkomsten gaan integraal naar hun werking. Elke eerste donderdag kan je er terecht voor een brede keuze tweedehandskledij en nadien gezellig nababbelen in onze buurtbar en/of meezingen tijdens Hal 5 zingt!  Tot donderdag 7/4/2022 voor de eerste editie! → initiatief van Hal 5 x UPC Zorg KULeuven x Saamo 

Praktisch

- Vrije toegang.

- Sociale klant bij Het perron onze solidaire buurtwinkel? Dan kan je aan zeer voordelige prijs de kleding aankopen.

- Niet inschrijven, gewoon afkomen!

- Passeer zeker eens langs de BUURTBAR (elke donderdag van 18-23u) waar de buren voor de gelegenheid achter onze tap staan, zodat we de drankjes goedkopre kunnen aanbieden en de drempel naar onze bar verlaagd wordt voor iedereen!  

Zie het Facebook event 'BOETIEK SYMPATHIEK - Hal 5' en al onze andere Facebook evenementen voor de rest van de activiteiten in Hal 5.

Beeld: Michaël Cloet