Terug naar site

ALLEMAAL ADVOCAAT VOOR HET KLIMAAT

· duurzaam ondernemen,events

📆 Zondag 10 september 14u-16u

Om aan de Belgische overheden te tonen dat we als burger nog steeds volledig achter de Klimaatzaak staan, tonen we ons opnieuw 'allemaal advocaat voor het klimaat’. Omdat het nodig is.

PROGRAMMA

Vanaf 12u, doorlopend: laat je aanwezigheid achter in krijt

Wie op het hoofdmoment om 14.30u helaas niet aanwezig kan zijn, kan toch een aanwezigheid nalaten, door de eigen silhouette of naam met krijt na te laten op het Blauwputplein. Past de datum niet? Kom gerust al vroeger tekenen!

14u: muzikale start met RoFL

RoFL, een jeugdige muziekgroep, komt ritmisch roffelend onze strijdkracht aanwakkeren met hun trommeltalent.

14.30u: Fotomoment, met een dankwoord van Francesca Vanthielen

We tonen ons allemaal advocaat van het klimaat. Onze bijeenkomst kan het mooist in beeld gebracht worden, als jullie gekleed komen in het zwart. Ter plekke kan je een witte advocatenbef maken met touw en keukenrol. Zo kan iedereen die wilt met ‘een echte klimaatadvocaat-outfit’ voor de foto poseren. De pers wordt uitgenodigd en Francesca Vanthielen, één van de elf bezorgde burgers die klimaatzaak uit de grond stampten, zal ons komen bedanken voor onze aanwezigheid.

15u: muzikale afsluiter: BUG

Engagement mag beloond worden. Geniet samen met ons van de deuntjes van BUG.

LOCATIE: Blauwputplein, Leuven
Dit is één van de pleinen naast Hal 5 en Hal 5 vind je te Diestsesteenweg 104, 3010 Leuven, op 5 minuten wandelen van station Leuven.


Georganiseerd door vrijwillige geangageerde burgers ism Hal 5 !

 

broken image